Packshotfotografie


Klik hier voor mijn portfolio van packshots

Een packshot is een ‘simpele en pure versie’ van een productfoto.

Meestal met een witte achtergrond en bedoeld om een zo goed mogelijk beeld te geven van het product, zonder afleiding.

Consumenten kopen producten niet meer alleen in fysieke winkels. Webwinkels zijn helemaal ‘in’ tegenwoordig.

Om uw website/webshop een professionele uitstraling te geven is het van belang pakkende en frisse foto’s te gebruiken die een zo goed mogelijk beeld geven van uw product, zonder afleiding. Oog voor detail is hier van groot belang, want een productfoto levert vaak een eerste blijvende indruk van uw produkt. Daarom legt u uw bedrijfsfotografie, zoals packshots en sfeerfoto’s, best in handen van specialisten.

De investering die u maakt in mooie fotografie moet op termijn voor u renderen.

Met de juiste compositie en belichting wordt het product op zijn best gepresenteerd. Een goede productfotograaf brengt uw product als het ware tot leven. DaVils Fotografie fotografeert uw producten haarscherp, kleurecht en schaduwloos tegen een witte achtergrond. Ik geef uw producten net dat beetje extra uitstraling dat een potentiële klant over de streep trekt. De gemaakte foto’s worden standaard geoptimaliseerd op densiteit, kleur en helderheid, zodat uw product het ‘perfecte plaatje’ wordt.

Om uw foto’s dezelfde achtergrondkleur te geven dan die van uw website/webshop, moeten de foto’s door middel van een fotobewerkingsprogramma vrijstaand worden gemaakt zodat de achtergrond transparant is en dezelfde kleur aanneemt van de achtergrond van uw website.

De productfoto’s worden standaard aangeleverd op hoge resolutie (minimaal 12 MP) in JPG en PNG formaat. De bestanden worden via de webtransfer dienst “WeTransfer” verzonden. Wenst u ook mooie en perfecte productfoto’s? Vraag hier uw gratis proeffoto aan.